7.2
gemiddeld

Camping Tonny

Laden...

Onze ervaring

Moet iedereen hier komen?
7.2
gemiddeld
 • Algemeen
  7.5
 • Omgeving
  7.0
 • Natuurbeleving
  7.5
 • Sanitair
  7.0
Camping Tonny is een perfecte camping voor mensen die op zoek zijn naar een actieve vakantie of een kampvuur camping zoeken en van het buitenleven houden. Ook gezinnen met kinderen tot een jaar of 12 kunnen op Camping Tonny een top vakantie hebben. Hoewel het op Tonny na 22:00 ook in het hoogseizoen behoorlijk stil is denk ik dat echte rustzoekers hier beter buiten het hoogseizoen hun toevlucht kunnen zoeken. Wat mij betreft een mooie camping in de Ardennen met eigenaren die het je graag naar je zin maken.

Praktische informatie

Aantal kampeerplaatsen:
Aantal huuraccommodaties:
Verblijfsmogelijkheden:
Kampeerplaatsen
Apart tentenveld
Apart trekkersveld
cabin
Trekkershutten
Ligging:
Aan een rivier
Afgelegen
Fraaie ligging
In de heuvels
Op het platteland
Rustige omgeving
Faciliteiten:
Animatie
Eetgelegenheid
Levensmiddelen verkrijgbaar
WiFi
Slechtweer accommodatie
Ijsjes
Verse brood(jes)
Invriezen koelelementen
Sanitair:
Familiedouche
Verwarmd sanitair
Wasmachine
Droger
Kinderen:
Animatie
Babywasplaats
swing
Schommel
Speelruimte binnen
seesaw
Speeltoestellen
slide
Speeltuin
Tafeltennistafel
Zandbak
Staanplaatsen:
no car
Autovrije plaatsen
Elektrische aansluiting
Eurostekker noodzakelijk
grass
Grasland
deer natural home
Natuurlijk vormgegeven
camping free
Niet afgebakende plaatsen
tent shadow
Plaatsen met schaduw
tent sun
Plaatsen zonder schaduw
faucet
Wateraansluiting
Vuur toegestaan bij kampeerplaats
Zwemmen:
Rivier met strand
Campingtype:
family
Familiecamping
Hondencamping
Kindvriendelijke camping
camping size
Middelgrote camping
Huisdieren:
Honden toegestaan
Campingregels:
Bijzettentje toegestaan
Campers welkom
Caravans welkom
bbq
Houtskoolbarbecue toegestaan
Kampvuur toegestaan op centale plaats
Vuur toegestaan bij kampeerplaats
Tent toegestaan
Vouwwagens welkom

Dit vind je ook interessant

Bekijk camping
Bekijk camping
9.0
Bekijk camping
8.8
Bekijk camping
7.8
Bekijk camping
8.6
Bekijk camping

2 reacties

 • Niet meer wat het was

  • 2.0
   Algemeen
  • 8.0
   Omgeving
  • 8.0
   Natuurbeleving
  • 2.0
   Sanitair

  Door deze blog afgelopen juli op Camping Tonny gestaan en de camping is niet meer zoals het hier beschreven is. De huidige eigenaar en medewerkers lijken er geen passie voor te hebben en zeker geen inzet.

  Bijna alles is stuk. Zelfs de kranen in het vrij recente sanitair gebouw lekken waardoor je niets kan neerleggen op de wastafel.
  Er ligt een vrij grof betegelde vloer, wat best mooi is en zorgt dat je niet uitglijdt. Maar deze kan je niet alleen schoonmaken met een mop. Als je niet schropt, wat niet gebeurd, blijft dit een smerige vloer.
  Het andere sanitair in het hoofdgebouw is echt aan een update toe.
  Er is onvoldoende warm water capaciteit in beide sanitair gebouwen. Alleen als de meeste mensen slapen of overdag weg zijn kan je warm douchen of met warm water afwassen.

  Op de schommels na zijn alle speeltoestellen kapot en onveilig voor kleine kinderen. Ook zitten er diverse kleine kuilen in het veld wat echte enkelbrekers zijn.

  Zwerfvuil wordt niet opgeruimd. Natuurlijk zijn de campinggasten zelf verantwoordelijk voor het opruimen van hun rommel, maar wat er toch rondzwerft wordt niet opgeruimd door camping eigenaar of medewerkers. Er lag zelfs dagen een dode muis in de speelweide die ook niet werd weggehaald na een melding.
  Net als de kuilen op het speelveld, als de eigenaar of medewerkers regelmatig een rondje zouden lopen om dit te verhelpen zou dit gemakkelijk in de hand gehouden kunnen worden.

  Bij meerdere campinggasten en ook bij ons werden fouten gemaakt met de broodbestellingen. Als je dit aangaf werd er niet gezocht naar een oplossing, maar de schuld bij jezelf gelegd. Het advies van de eigenaar: Dan rij je toch iedere ochtend zelf naar de bakker.
  Wij hebben zijn advies maar opgevolgd en zijn iedere ochtend zelf naar de bakker gegaan. Bijkomend voordeel is dat je dan meer keus hebt. Maar voor de eigenaar natuurlijk een dikke onvoldoende voor gastvrijheid en oplossinggericht zijn.

  Als er veel regen is geweest veranderen de meeste parkeerplaatsen in een blubberbende en komen veel auto’s vast te zitten. De campingeigenaar komt wel helpen met lostrekken. Maar het zou veel beter zijn deze velden te verharden.

  Achter de camping is een groot jeugdkamp (niet van de camping zelf) Hier komt tot diep in de nacht veel lawaai vandaan. Niet ongebruikelijk dat er tot 04:00 door tientallen jongeren hard gezongen en geschreeuwd wordt.

  Er is geen beperking of er wordt iig niet voorkomen dat er s’nachts auto’s op de camping rijden. In de 2 weken dat wij er stonden zijn er meerdere nachten geweest dat er nog na 01:00 een auto over de camping reed.

  1 avond in de week werd een film avond voor kinderen georganiseerd,
  wat ook leuk is. Maar als je als ouders in de buurt van de camping eigenaar zat, was het niet de bedoeling dat hij je kon horen praten. Je ging je afvragen voor wie hij nu eigenlijk de film aan had aangezet. De kinderen hadden totaal geen last van de ouders die met elkaar wachten op de kinderen.

  Om postief af te sluiten. De camping ligt in een mooi gebied en heeft zelf veel potentie om echt iets leuks van te maken. De rivier die om en door de camping stoomt is erg leuk en ook de mogelijkheid om bij je tent of het kampvuurveld een vuurtje te stoken is leuk. Maar de huidige eigenaar en medewerkers lijken te gemakzuchtig om deze potentie ook om te zetten in realiteit.

  Ik kan deze camping, zolang die op de huidige manier gerund wordt echt niet aanraden.

 • Review van 'glampeerders'

  • 8.0
   Algemeen
  • 8.0
   Omgeving
  • 8.0
   Natuurbeleving
  • 6.0
   Sanitair

  Eerlijk is eerlijk: we zijn geen echte kampeerders. We zoeken steevast naar leuke campings met accommodatie en slapen hier in een chalet op camping Tonny.

  We zijn blij met ons stekkie. De sfeer op de camping is fijn. Ook al is het weer momenteel niet geweldig, er zijn bijna voortdurend kinderen (in de rivier) aan het spelen. Alle medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. En de grappige hond mag door alle kinderen geaaid worden. Het eetcafe is een plek waar de echte kampeerders zich kunnen opwarmen onder het genot van een hapje of drankje.

Laat jouw reactie achter

User Review
 • Algemeen
  Sending
 • Omgeving
  Sending
 • Natuurbeleving
  Sending
 • Sanitair
  Sending