Camperbeurs Hardenberg, 6 redenen om te gaan!

9aeb0f8f35be68f83177acdb0ca081b1?s=55&d=mm&r=g Tjerk Ook dit jaar kun je in het eennalaatste weekend van september weer je camperhart ophalen op Camperbeurs Hardenberg. Op deze kampeerbeurs speciaal voor camperaars kun je binnenkijken bij ontzettend veel campers, Inspiratie en informatiesessies bijwonen en handige campergadgets scoren. Wij geven je 6 redenen om met of zonder camper naar Hardenberg af te reizen.

camperbeurs buscampers

1. Binnenkijken bij nieuwe én 2e-hands campers

Het allerleukste van een camperbeurs blijft binnenkijken. ‘Hoe ziet die camper er nu echt uit? Is zo’n indeling wel praktisch? Buscamper of toch een alkoof?‘ Op Camperbeurs Hardenberg staan genoeg campers bij elkaar om een goede vergelijking te kunnen maken. Integraal, buscamper, alkoof campers van verschillende merken je vind ze allemaal. 

Je vindt er verschillende campermerken die hun nieuwe modellen voor 2023 laten zien. Maar omdat op dit moment de levertijd van nieuwe campers flink kan oplopen zijn er ook een flink aantal aanbieders die hun mooiste tweedehands campers meenemen naar de camperbeurs.

kampeerbeurs camper

2. Verdiep je in een camper huren of verhuren

Soms is een camper huren makkelijker, minder zorgen en zelfs goedkoper. Op de beurs vind je verschillende camper-verhuurbedrijven.  Daarnaast kun je als campereigenaar je camper ook verhuren, gemiddeld staat een camper in Nederland immers ruim 10 maanden stil. In het CamperTheater geef ik, Kampeermeneer, je ook nog tips voor het huren en verhuren van een camper. Handig toch? 

3. Inspiratie voor je inbouw en zelfbouw camper

Een kant-en-klare camper is leuk, maar zelfbouw campers en bestelbusjes met een inbouw winnen aan populariteit. Jouw camper zoals jij die wilt!  Naast de kant-en-klare campers zijn er daarom ook verschillende partijen op de beurs die je kunnen helpen met een gehele of gedeeltelijke inbouw van je buscamper, die helemaal aan jouw eisen en uiterlijk voldoet.

vouwfiets camper

4. Test je favoriete (elektrische) (vouw)fiets in real life

Waar de camper stopt, neemt de fiets het vervoer vaak over. Op Camperbeurs Hardenberg vind je dus net als andere jaren een fietsparcours. Op het fietsparcours staat een uitgebreid aanbod aan fietsen, vouwfietsen en elektrische (vouw)fietsen voor je klaar om uit te proberen. Zo kun je ze direct vergelijken qua rijcomfort en ook het eventuele in- en uitvouwen testen.

Lees ook:  Camper reis door Zuidwest Amerika, 10 tips om het nog leuker te maken!

camperbeurs presentatie

5. Presentaties van o.a. Camper TV, NKC én Kampeermeneer

Het hele weekend zijn er in het CamperTheater presentaties van onder andere Camper-TV, de NKC, Arie de Ruiter ( Schrijver van het boek ‘Dus u wilt een camper?’) En mijzelf, Kampeermeneer. We delen tips, tricks en ervaringen over het kopen, huren, verhuren, leven en reizen met een (e)-camper.

Op de zondag neem ik je mee in de wereld van het huren en verhuren van een camper. Wat zijn de voor- en nadelen van het huren van een camper? Wanneer is dat financieel gezien voordeliger? Als ik toch een camper heb gekocht, hoe kan ik daar dan geld mee verdienen en hoeveel? Hoe zit dat met verzekeringen? Hoe pak je het verhuren van je camper handig aan? Op deze én andere vragen geef ik je antwoord. Kom gezellig langs!

6. Koop je kaartje online met korting

Tickets voor Camperbeurs Hardenberg zijn online en aan de deur te verkrijgen. Een slimme camperaar koopt ze voordelig online. Aan de deur betaal je €2,50 – €3,50 meer.  

Camperberus hardenberg

Ga jij naar de Camperbeurs Hardenberg?

Genoeg redenen dus voor fervente en toekomstige camperaars om in september naar Hardenberg af te reizen. Camperbeurs Hardenberg is in ieder van deze dagen geopend van 10:00 tot 17:00. Zie ik je daar?

Koop je tickets online
 

Auteur

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

1 reactie

Laat jouw reactie achter

User Review
 • Algemeen
  Sending
 • Gebruiksgemak
  Sending
 • Pakmaat
  Sending
 • Kwaliteit
  Sending