Geheim: Dit is de route van “We zijn er bijna!” 2019!

9aeb0f8f35be68f83177acdb0ca081b1?s=55&d=mm&r=g Tjerk We hebben een “We zijn er bijna” scoop! Inmiddels was al bekend wanneer “We zijn er bijna”  2019 terugkomt op de buis bij Omroep Max. Ze wilden alleen nog niet vertellen wat de bestemming  en de We zijn er bijna route dit jaar wordt. Nu ben ik getipt door een lezer die ontdekt heeft naar welke bestemmingen en welke route  “We zijn er bijna” in 2019 gaat maken. Als je wil, kun je zelfs nog mee. 

Ken je “We zijn er bijna!” niet?

In dit kampeer TV programma trekken zo’n 20 caravans en campers maar vooral hun karakteristieke kampeerders in karavaan door Europa.  In een week of vijf á zes rijdens ze een route door een Europees land, bezoeken toeristische trekpleisters en soms schitterende en soms iets minder schitterende campings

we zijn er bijna 2019

we zijn er bijna 2016 Max

Eigenlijk mogen we de route van 2019 nog niet weten

Twee weken geleden heb ik contact gehad met Omroep Max. Ze konden bevestigen dat er inderdaad een nieuw seizoen komt van “We zijn er bijna” in 2019 maar wilden nog niets kwijt over wanneer de opnames waren of wat de We zijn er bijna route en bestemming ze met de kampeerreis in 2019 gingen bezoeken. 

De route van “We zijn er bijna!” gaat in 2019 door…

Een lezer tipte mij dat hij achterhaald had wat de route van We zijn er bijna in 2019 gaat worden. De opnames worden namelijk gemaakt tijdens een ACSI kampeerreis. Op hun website staat dan ook bij de reis naar Bosnië, Montenegro en Albanië netjes vermeld “Tijdens deze reis worden er opnames gemaakt voor het programma ‘We zijn er bijna’ van Omroep Max.”

Dit jaar gaat de reis van “Wij zijn er bijna” dus hoogstwaarschijnlijk door Bosnië, Montenegro en Albanië. De Balkan dus! Dit zijn schitterende Balkanlanden. Zelf heb ik er nog nooit gekampeerd. Ik kan echter niet wachten om de uitstapjes naar schitterende steden als Sarajevo en Zagreb voorbij te zien komen. 

Daarnaast is de natuur in dit stuk van Europa echt verbluffend mooi en ongerept. Dat worden vast ontzettend veel tussenstoppen met koffie en een campingstoel in de berm om te genieten van het uitzicht. 

Lees ook:  Campoala.com, één website om 1000 campings te boeken, is het iets?

we zijn er bijna bosnie

route we zijn er bijna 2019

Je kunt nog mee..

Op de website van ACSI staat dat de We zijn er bijna Balkan reis begint op 19 mei as. Je kunt dus nog mee als je én een mooie omgeving wilt zien én een beetje beroemd wil worden. Volgens de boekingsmodule op de website is er nog plek en het is best een belevenis blijkt uit de kampeerreis van Cobi en Johan. 

Van 13 tot 17 mei dagelijks We zijn er bijna op TV

Op de nieuwe afleveringen moeten we nog even wachten. Van maandag 13 tot en met vrijdag 17 mei wordt er bij MAX wel dagelijks een aflevering van het vorige seizoen van We zijn er Bijna! uitgezonden.

De afleveringen van het vorige seizoen van We zijn er Bijna! door dat o zo mooie Italië zijn dan om 17.10 uur op NPO 1 te zien.

header we zijn er bijna bingo

Wanneer komt het nieuwe seizoen?

Op 17 mei komt er helaas een einde aan de herhalingen van We zijn er bijna! Omroep Max heeft bevestigd dat er daarna ook nog een nieuw seizoen “We zijn er bijna” komt maar wanneer dat precies is blijft nog even onduidelijk. Zodra ik het weet zal ik het met jullie delen. De # wezijnerbijna volgen op Twitter kan ook helpen. 

En oh ja vergeet niet om ook bij de herhalingen mijn ‘We zijn er bijna Bingo‘ te spelen hé!

Auteur

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

reageer

Laat jouw reactie achter

User Review
  • Kwaliteit:
    Sending
  • Gebruiksgemak:
    Sending
  • Pakmaat:
    Sending