5.7
gemiddeld

Is de Best Deal kortingskaart de moeite waard?

Best Deal
Beoordeling
 • Voordeel:
  6.0
 • Gebruiksgemak:
  7.0
 • Camping Aanbod:
  4.0

9aeb0f8f35be68f83177acdb0ca081b1?s=55&d=mm&r=g Tjerk Korting op kamperen met een gratis kortingskaart. De Best Deal kaart is gratis te verkrijgen bij de uitgever van digitale campinggidsen CampingNavigator. Maar hoeveel korting krijg je nu met deze kaart? Waar is hij geldig en is hij een beetje makkelijk in het gebruik?

Zijn camping kortingskaarten überhaupt de moeite waard?

Met camping kortingskaarten zoals de Best Deal kaart krijg je korting op de overnachtingsprijs op een camping. De kortingen, voorwaarden en manieren waarop je de verschillende kaarten kunt gebruiken verschillen nogal van elkaar. De meeste kaarten geven de grootste kortingen in het laagseizoen.

Hoewel de meeste campings sowieso lagere tarieven hebben in het laagseizoen is een kortingskaart zoals de Best Deal kaart nog steeds handig. Vaak, maar niet altijd,  zijn de kortingen die je met de kaart ontvangt nog net wat meer dan het gewone laagseizoentarief. Daarnaast kun je een dergelijke kaart vaak ook als identiteitskaart gebruiken. Bij de Best Deal kaart is dat echter niet het geval.

En de Best Deal camping card van Campingnavigator?

De website campingnavigator heft een eigen gratis camping kortingskaart. Deze kaart geeft korting op overnachtingen op 560 campings verspreid over Europa in het laagseizoen.

Rekenvoorbeeld

Bij camping ‘Het Groene Bos’ is het normale tarief in het laagseizoen €18,50 per nacht. Met de Best Deal kaart betaal je €16,-.

Op basis van een willekeurige steekproef komt het gemiddelde kortingspercentage uit op rond de 25% in het laagseizoen en 20% in het hoogseizoen. Bij iedere camping op de website of gratis app of digitale campinggids staat aangegeven wat de Best Deal prijs is.  Bij een aantal campings ontvang je bij een langer verblijf extra kortingen op basis van het 7=6,14=12, en 21=18 principe dat we ook kennen van de ACSI Campingcard.

Wat is de Camping Best Deal camping card?

De Best Deal camping card geeft karting op de overnachting op 560 verschillende campings verspreid over Europa. Anders dan bij de meeste andere camping kortingskaarten ontvang je met de Best Deal kaart zowel in het laag-, midden- als in het hoogseizoen korting.

Wat is bij de campingprijs inbegrepen?

Een overnachting voor 2 volwassenen op een kampeerplaats voor de caravan of), vouwwagen of tent inclusief stroom met een maximum van 6A of 4 kWh per dag, één warme douche per persoon  en indien huisdieren welkom zijn één huisdier en inclusief BTW.

Lees ook:  Kinderdrager getest: Osprey Poco LT

Net als bij de meeste andere camping kortingskaarten zit bij de prijs geen: toeristenbelasting, milieuheffing, ecotax, afvalbijdrage of andere verplichtingen aan de lokale overheid., reserveringskosten en warm afwaswater inbegrepen. Bij de Best Deal kaart betaal je tevens extra voor extra personen inclusief kinderen én voor eventueel meer-gebruik van stroom.

Wat kost de Best Deal kaart?

Aan de Best Deal camping kortingskaart zijn geen kosten verbonden. Aanmelding en gebruik zijn gratis. Wel moet je jouw persoonsgegevens achterlaten en ontvang je maandelijks het Ontdek camping magazine in je e-mail. Na aanmelding ontvang je binnen 7 dagen de Best Deal card in je mailbox.

Best Deal CampingCard
Beoordeling
Best Deal
5.6
gemiddeld
Bedst Deal gratis camping card met gemiddeld 25% korting.
 • Voordeel:
  6.0
 • Gebruiksgemak:
  7.0
 • Camping Aanbod:
  4.0

Pluspunten

+ Kaart is gratis
+ Gratis app
+ Digitale campinggids werkt prima
+ Gemiddeld tot 25% korting

Minpunten

– Niet als identiteitskaart te gebruiken
– Geen WA verzekering voor wie dat wil
– Met 560 campings beperkte keuze
– Je ontvangt veel nieuwsbrieven.

Eindbeoordeling Review Best Deal Card

Doordat de Best Deal kaart een gratis kortingskaart is die gemiddeld in onze steekproef ongeveer 25% korting oplevert lijkt dit een interessante kortingskaart om goedkoop te kamperen. Voor de 560 deelnemende campings is dat het ook. Want zonder investering krijg je toch korting. De kaart biedt naast korting echter geen extra’s zoals het gebruik als identiteitskaart.

Daarnaast is het aanbod van 560 campings verspreid over Europa natuurlijk ook erg beperkt. Het zoeken van campings werkt het makkelijkste via de website of de app en werkt op zich prima.  Helemaal gratis is de kaart niet want je betaalt met je e-mailadres en meteen na aanmelding ontvang je regelmatig nieuwsbrieven. Hier kun je je echter meteen voor uitschrijven.

Deze blog is onderdeel van een uitgebreide kampeer kortingskaarten test. De andere kortingskaarten voor kamperen in de test waren: 
– Review ACSI CampingCard
– Review ANWB Kampeerkaart KCE (voorheen Camping Key Europe)
– Review  Camping Card International CCI

Auteur

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

reageer

Laat jouw reactie achter