Wow Kampeermeneer is alweer twee! Eerlijk gezegd had ik toen ik twee jaar geleden begon niet gedacht dat ik het bloggen zo lang zou volhouden. Maar door Kampeermeneer ben ik nog meer gaan kamperen en iedere keer weer ontdek ik nieuwe plekjes, gadgets of tips die ik wil delen. Jarig dus tijd om te trakteren!

De ontdekkingen van het tweede jaar Kampeermeneer

PERSOONLIJK WINACTIES  2 jaar Kampeermeneer! Dus ik trakteer op een Omnia

Tijdens het afgelopen jaar heb ik een aantal mooie kampeergadets ontdekt. Mijn persoonlijke favoriet was onze nieuwe vouwwagen natuurlijk maar voor veel lezers was dat toch wel de Omnia oven.  De review is één van de best gelezen artikelen van het afgelopen jaar. Dus leek het mij een goed idee om daar dan maar op te trakteren.

PERSOONLIJK WINACTIES  2 jaar Kampeermeneer! Dus ik trakteer op een Omnia

Wil jij gratis het maandelijkse Kampeermeneer Magazine ontvangen?
Maximaal één keer per maand ontvang je een update met daarin het laatste nieuws over kamperen, handige kampeertips en de laatste winacties.

Jouw e-mailadres is veilig bij ons.

Hoe kun je de omnia oven winnen?

Wie jarig is trakteert dus kun jij een Omnia oven winnen en komend kampeerseizoen de heerlijkste gerechten en lekkere broodjes gewoon in je eigen oven bakken.

Meedoen is makkelijk

  1. Schrijf je hieronder in voor de Kampeermeneer.nl nieuwsbrief als je dat nog niet gedaan hebt.

  2. Laat onder het facebooekbericht of instagrambericht weten of je nog een handige kampeertip of gadget hebt voor op de camping.

Meedoen kan tot en met zaterdag 31 maart. De winnaar zal op 1 april bekend worden gemaakt op deze website. (geen grapje;) )

Volg kampeermeneer ook op facebooktwitter en instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste kampeertips, verhalen en af en toe een leuke winactie.

Rating: 3.0/5. From 2 votes.
Please wait...

Over de schrijver

Tjerk

Tjerk

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

Laat jouw reactie achter

3 reacties