11 handigste kampeeraanbiedingen van dit moment

9aeb0f8f35be68f83177acdb0ca081b1?s=55&d=mm&r=g Tjerk Het kampeerseizoen is weer in volle gang en dat merk je. Er zijn veel kampeeraanbiedingen in juni! Iedere maand selecteer ik de beste SALE aanbiedingen voor als je gaat kamperen.  Ik heb ook in juli voor jullie een rondje langs de kampeerwinkels gedaan en weer verschillende mooie aanbiedingen gevonden.

Kampeeraanbiedingen juli 

De onderstaande aanbiedingen bij kampeerwinkels zijn de aanbiedingen voor kampeerspullen die ikzelf leuk of interessant vond. Ik heb geen prijschecks gedaan of het wel echt de allergoedkoopste aanbieding was en heb ook alle producten niet zelf getest. Maar het zijn SALE aanbiedingen met kortingen die mij in de verleiding brengen.

De meeste van de onderstaande kampeeraanbieidngen gelden  de gehele maand juli nog maar op = op!

Kampeeraanbiedingen in je mailbox?

Wil je geen kampeeraanbiedingen meer missen en iedere maand samen met de leukste kampeertips en campings ook mijn favoriete SALE kampeeerspullen in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan zeker in de voor de nieuwsbrief en dan ontvang je iedere maand alle kortingen en aanbiedingen die ik voor je geselecteerd heb in je mailbox.

 

 

Auteur

Tjerk kampeert al zijn hele leven, het liefst met zijn gezin in hun tent of vouwwagen met af en toe een uitstapje naar een camper of bijzondere boomhut Meer weten? Leer Tjerk kennen...

reageer

Laat jouw reactie achter

User Review
  • Kwaliteit:
    Sending
  • Gebruiksgemak:
    Sending
  • Pakmaat:
    Sending